POJKFOTBOLL

Lärje/Angereds Hakim Al Sultan fyramålskytt mot Gais

Kommentarer (6)
 1. Loj skriver:

  Snälla Rudy, börjar du skriva rubriker om betydelse lösa träningsmatcher också? Skämt!

 2. Källkritik! skriver:

  HAHA, såg du ens matchen? första halvlek var Gais bättre men när 3-1målet kom så gav hela laget upp. Det märks att det är en förälder från Lärje som har gett dig denna rapport, skärpning Rudy detta är ju bara pinsamt!

  1. RudyAlvarado skriver:

   Hej!

   Ja, jag får rapporter från matcher som jag inte hinner se ibland. Jag tycker att resultat 1-7 säger det mesta eller? Vad är det som är pinsamt? Jag har inte kritiserat Gais om det är anledningen till din kritik?

   1. Källkritik skriver:

    Resultatet säger inte så mkt när det handlar om 14-15åringar. Häcken förlora i höstas mot IFK i en träningsmatch med 8-0. Du skriver t.ex om ngn Alexander när det fanns betydligt fler spelare som utmärkte sig.. Din källa är opålitlig.

    1. Rudy Alvarado skriver:

     Hej igen!

     Visst är det fler spelare som måste ha utmärkt sig. Men antingen struntar jag i att skriva något alls eller så lägger jag upp sådant jag får.

     Du är också välkommen att skicka rapporter om du vill.

    2. Rudy Alvarado skriver:

     Sedan skall jag säga att informationen jag fick idag kommer inte från någon förälder. Det kommer från en tränare som var på plats och tittade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X