FLICKFOTBOLL

Gothia Cup: Tack för en fantastisk vecka alla läsare

Kommentarer (11)
 1. harry skriver:

  tycker att du ska komma och kolla på Qviding p98 någon match

  1. RudyAlvarado skriver:

   I will så fort det finns tillfälle. Jag har ju sett er en gång och skrivit om er. =) //Rudy Alvarado

 2. Lisa skriver:

  3 tjejer från göteborg till landslagsläger, var alla tippade enligt dig elr förvånade någon?
  Är det någon du saknar?

  1. lejla skriver:

   vart någonstans kan man se de tre tjejerna?

  2. RudyAlvarado skriver:

   Hej Lisa!

   Ja, jag hade nog gissat på dom tre men jag hade nog inte haft emot att ha med någon/några fler.

   //Rudy Alvarado

 3. Muhammeds skriver:

  Rudy ja har en fråga, har du något emot gunnilse och lärje Angered? Två fantastisk bra spelande lag som kom väldigt långt och bjöd på mycket fin fotboll och du har inte ens nämnt dom? Gunnilse och lärje Angered kom längst på kill sidan ifrån hela Göteborg och du har inte skrivit ett ord om dom? Vill ha en förklaring!
  Tack
  /Muhammed

  1. Muhhameds Bror skriver:

   Vilken åldersklass?

   1. Muhammeds skriver:

    Gunnilses 97or tog sig till kvartsfinal och deras 98or till åttondelsfinalen och lärjes boys 18 tog sig också till kvartsfinal

  2. RudyAlvarado skriver:

   Hej Muhammed!

   Jag sökte på Gunnilse IS för att se hur många gånger jag nämnt/skrivit om Gunnilse IS här på bloggen. Jag kom över 50 st inlägg och slutade då räkna. Jag vet att jag har skrivit mer om Lärje/Angered än Gunnilse IS så jag valde inte att räkna inläggen. Så nej, jag har inget emot dom lagen.

   Jag har helt enkelt inte hunnit med dom i år. Men vad jag kan minnas så skrev jag väldigt mycket om dom förra året.

   //Rudy Alvarado

   1. Skaka skriver:

    Du har inte skrivit om dom på hur länge som helst, allt som är viktigt för dig nu är eriksberg

 4. Groll skriver:

  Muhammed: Öis p99 kom till semi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X