fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Göteborg Cup: IFK Göteborg besegrade Eriksberg, Ijeh stor matchhjälte

Publicerad

den

Då var Göteborg Cup äntligen igång och det har bjudits på många bra matcher på Kviberg. Jag måste erkänna att jag inte är någon större fanatiker av Kviberg och alla dessa planer. Men med bra väder och bra fotboll så funkar det alldeles utmärkt.

Har precis sett dagens sista match, den som spelades mellan IFK Göteborg och Eriksbergs IF i Flickor 19-klassen. En mycket jämn match emellanåt men i övrigt så tycker jag att IFK Göteborg hade det största övertaget.

IFK Göteborg växer och växer för varje dag jag ser dom spela. Det är riktigt kul att få följa med på deras resa. Dom spelar vacker fotboll även om planerna på Kviberg inte är optimala för att rulla boll.

Eriksberg hade det tungt idag, det var mycket som inte stämde. Den största nyckeln som saknades hos Eriksberg idag var nog viljan. Det kändes som att dom inte ville spela idag. Varför vet jag inte?

IFK Göteborg däremot, dom spelade runt bollen och försökte åtminstone. Det var kanske inte den händelserikaste matchen jag sett. Mycket kamp på mittfältet och inte så många självklara målchanser åt något håll. Det stod 0-0 ganska länge men så i slutminuterna bestämde sig Evelyn Ijeh för att skjuta ett skott från halva plan. Ett skott som gick i mål och IFK Göteborg kunde vinna matchen med 1-0.

Härligt att Evelyn lyssnade på sin tränare Claudio Assuncao som bara några minuter innan hade instruerat Evelyn att skjuta mycket på mål.

Grattis IFK Göteborg till segern.

Imorgon väntar fler matcher för båda lagen. IFK Göteborg ställs mot Rotebro IS FF, den matchen startar klockan 16:00 @ Kviberg 16. Eriksberg spelar också klockan 16:00, motståndet kommer Landvetter IF att stå för. Den matchen spelas på Kviberg 15.

För att följa deras matcher under Göteborg Cup, klicka här: http://goteborgcupfotboll.cups.nu/2016/result/division/8339448

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media