POJKFOTBOLL

Futsal-DM: Fässbergs IF, bäst i stan på Futsal?

Kommentarer (6)
 1. Rickard skriver:

  Gunnilse IS p98 då? Ditt korkade fan

 2. Joakim skriver:

  Hejsan, du verkar ha missat gunnilse is p98, i både snickra cupen och dm. Fantastiskt spelande lag med duktiga spelare!
  Tack för mig Joakim

  1. RudyAlvarado skriver:

   Hej Joakim!

   Jag har absolut inte missat dom, eftersom jag inte har sett dom spela så har jag svårt att tycka något. Därför jag inte valt att skriva något om dom ännu. Visst är det så att Gunnilse 98 är gamla Utbynäs? Varför gick man till Gunnilse?

   Tack för mig! =)

   //Rudy Alvarado

  2. KRILLE skriver:

   BRA DÄR JOAKIM, BRA SAGT
   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 3. Martin skriver:

  Härligt med futsalblogg! Vi i Göteborg Futsal Club ska imorgon ner till Malmö för att spela regionkval 2 med såväl dam- som herrlaget. Vi åker i storbuss från Göteborg kl. 09.30 och vi skulle gärna vilja bjuda med dig gratis. Skriv en rad till info@goteborgfutsalclub.se om du är sugen. Fortsätt skriva! :=) Saludos

 4. krille skriver:

  Gunnilse då? Dom ägde ju hela turneringen! dom har ju inte förlorat en ända match.
  TACK FÖR MIG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X