FLICKFOTBOLL

En hyllning till Hisingsbackas damjuniorer

Kommentarer (7)
 1. Emma skriver:

  Kan då meddela dig att det absolut inte är av den anledningen Jitex har flyttat sina matcher.

  1. RudyAlvarado skriver:

   Hej Emma! Vad skönt, då hade jag fel!

 2. Elisabeth skriver:

  Det är inte anledningen till att matcherna är flyttade. Lerum och Öckerö ville flytta matcherna för att de skulle kunna spela med deras A-lag. Skaffa lite bakgrundsfakta innan du skriver något. Mvh

  1. RudyAlvarado skriver:

   Hej Elisabeth! Vad bra att det är så som du säger. Det ser väldigt konstigt ut och man kan få för sig ett och annat. Men vad skönt att det inte är så. Tack för att du hörde av dig!

  2. PC skriver:

   Undrar vem som inte har koll på bakgrundsfaktan.Här är ett urklipp från eran hemsida?
   Öckerö-matchen flyttad
   Pga många skador, sjukdomar samt att tre av våra tjejer kallades in till F19-matchen mot Kristianstad idag så var vi tvugna att flytta dagens match mot Öckerö. Vi tackar för gott bemötande från Öckerö och förbundet som gör att vi kunde enas om ett nytt speldatum. Det blir troligen den 15/10 på Öckerö som matchen spelas (vi väntar på definitivt besked).

   1. Elisabeth skriver:

    Om du läser texten rätt, jitex div 2 spelare blev inkallade för spel med f19. Inte tvärtom, att div 2 laget flyttar match för att kalla in spelare från f19. Och vad menar du med ”eran” hemsida? Jag tillhör inte jitex.

   2. Elisabeth skriver:

    Men du har lite rätt, min bakgrundsfakta stämmer kanske inte till 100%. Men det Rudy skrev var inte den rätta anledningen. Som tur tog han tag i det och ändrade texten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X